مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان نسبت به برگزاری همایش مرجعیت شیعه، حکمرانی و تمدن اسلامی: واکاوی اندیشه‌های علامه مجاهد سید عبدالحسین نجفی لاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت: گرامیداشت یاد مشاهیر و بزرگانی مانند آیت‌الله‌العظمی سیدعبدالحسین نجفی لاری دقیقاً منطبق بر نقشه فرهنگ عمومی است که از این جهت باید پیگیری لازم انجام شود تا زحمات ضایع نشود.

رئیس دانشگاه جهرم در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ در شورای فرهنگ عمومی استان فارس حضور یافت و ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و مجموعه اقدامات انجام شده همایش، به برخی نیازها جهت اعتلای هرچه بیشتر همایش اشاره و همکاری‌های دستگاه‌های اجرایی استان را برای هرچه بهتر برگزارشدن همایش یکصدمین سالگرد رحلت مرجع عالی‌مقام آیت الله العظمی نجفی لاری مطالبه کرد. وی تأکید کرد که توجه به محورهای همایش گویای اینست که این رویداد فرهنگی مبتنی بر منظومه فکری مقام معظم رهبری و مکتب انقلاب اسلامی طراحی شده است.

در این جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس، برگزاری همایش واکاوی اندیشه های علامه مجاهد سید عبدالحسین نجفی لاری را تصویب و بر برگزاری هرچه بهتر آن تاکید کردند.