انتصاب رئيس دانشكده فني و مهندسي

طي حكم سرپرست دانشگاه، دكتر محمد ابراهيم سميع به عنوان رئيس دانشكده فني و مهندسي منصوب شد.
انتصاب رئيس دانشكده فني و مهندسي

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: در حكمي از سوي دكتر كامبيز مينايي سرپرست دانشگاه جهرم، دكتر محمد ابراهيم سميع عضو هيات علمي دانشگاه به سمت رئيس دانشكده فني و مهندسي منصوب شد.

در حكم، سرپرست دانشگاه جهرم خطاب به دكتر محمد ابراهيم سميع آمده است: با توجه به مراتب تعهد، شايستگي و تجارب ارزنده جنابعالي به عنوان رئيس دانشكده فني و مهندسي منصوب مي شويد. اميد است با بهره مندي از توانمندي هاي خود و همكاران محترم آن دانشكده با توجه به برنامه هاي ذيل وظايف محوله را به خوبي انجام دهيد. از خداوند بزرگ توفيق روز افزون شما را در خدمت به جامعه علمي خواهانم.

1-      ايجاد نظم و انضباط كاري و فراهم كردن شرايطي كه تعامل مناسبي بين دانشجويان، استادان و كارمندان برقرار شود.

2-      نظارت بر حسن اجراي وظايف آموزشي، پژوهشي و فرهنگي دانشكده

3-      ارايه مشورت و كمك به دانشگاه در خصوص استفاده از توانمندي هاي اعضاي هيات علمي دانشكده در راستاي ارتقاء دانشگاه

4-      تعامل سازنده با ديگر روساي دانشكده ها در جهت تامين منافع دانشگاه