بازدید ریاست دانشگاه جهرم و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی از پتروشیمی شیراز

بازدید ریاست دانشگاه جهرم  و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی از پتروشیمی شیراز

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم،رییس دانشگاه، رییس دانشکده و برخی اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی در قالب اردوی راهیان پیشرفت اعضای هیات علمی  از پتروشیمی شیراز بازدید کردند. مجتمع پتروشیمی شیراز در سال ۱۳۳۷ تحت عنوان مرکز تولید کود شیمیایی آغاز به کار کرد و چندین مرحله توسعه را پشت سر گذاشته است.
دیدار و گفتگو با مدیر پژوهش پتروشیمی شیراز که از قدیمی‌ترین مراکز پتروشیمی کشور و به نوعی مرجع پتروشیمی در کشور است و جلسه با مدیر R&D پتروشیمی در این بازدید انجام شد. نتیجه این دیدار، آشنایی دانشگاه با نیازهای پژوهشی پتروشیمی و برنامه توسعه آتی آن بود. آشنایی طرفین با ظرفیتهای همدیگر و رفع موانع ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت از دیگر پیامدهای این بازدید می توان برشمرد.