بازدید رئیس دانشگاه جهرم از مراحل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

بازدید رئیس دانشگاه جهرم  از مراحل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: دکتر مسعود نادریان رئیس دانشگاه جهرم با حضور در دانشکده علوم پایه پردیس دانشگاه جهرم از چگونگی و مراحل ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید بازدید به عمل آورد.

رئیس دانشگاه، ضمن انجام بازدید از مراحل ثبت نام، از نزدیک در جریان روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید قرار گرفت و با تبریک به مناسبت سال تحصیلی جدید و آروزی موفقیت برای دانشجویان، برلزوم نظارت مستمر و استقرار امکانات بیشتر و تکریم دانشجویان تأکید نمود.

گفتنی است، ثبت نام دانشجویان جدید به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می پذیرد. ثبت نام امسال با تمهیدات انجام شده توسط کمیته ثبت نام، بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام گردیده که سبب تسریع در فرایند ثبت نام شده است.

همچنین ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید توسط تشکل های مختلف دانشجویی تشکیل گردیده و این تشکل ها در هدایت و ارائه مشاوره به دانشجویان ورودی جدید نقش ارزنده ای را ایفا می کنند.