شروع عملیات گاز رسانی به دانشگاه جهرم

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۷ کد : ۲۲۷ اخبار
دکتر کامبیز مینایی در گفتگو با واحد روابط عمومی از شروع عملیات گاز رسانی به دانشگاه جهرم خبر داد.
شروع عملیات گاز رسانی به دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: دکتر کامبیز مینایی در گفتگو با واحد روابط عمومی دانشگاه از شروع عملیات گاز رسانی به دانشگاه جهرم خبر داد.

سرپرست دانشگاه جهرم در این رابطه افزود: پس از بازدید دکتر رضایی نماینده مردم شهرستان جهرم در مجلس شورای اسلامی و مهندس صحرائیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان جهرم از دانشگاه و بررسی مسائل و مشکلات این مجموعه، با پیگیری های دکتر رضایی، رئیس کمسیون عمران مجلس، عملیات گاز رسانی با حضور مهندس مومنی مدیر کل گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران آغاز گردید.

دکتر مینایی در پایان ضمن تشکر از همراهی و همکاری مسئولین ارشد شهرستان، خاطر نشان کرد: تعامل و همکاری دانشگاه با مسئولین شهرستان بدون شک موجبات توسعه و پیشرفت دانشگاه و شهرستان را نیز به دنبال خواهد داشت.