طرح مسائل دانشگاه جهرم در دیدار با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۲۴۷ اخبار اطلاعیه ها
طرح مسائل دانشگاه جهرم در دیدار با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم، در دیدار با وزیر علوم،تحقیقات و فناوری، مسائل دانشگاه مطرح گردید.

در این دیدار که دکتر محمد عباس زاده جهرمی رئیس دانشگاه جهرم،دکتر محمدحسن صادقی مقدم، دکتر محمدرضا رضایی و دکتر سلیمانی همگی از اعضای هیات امنای دانشگاه حضور داشتند، مسائل و مشکلات بررسی شد و از وزیر علوم برای حل مسایل و مشکلات دانشگاه جهرم درخواست توجه ویژه شد. طی تلاش های صورت گرفته در 19 ماه اخیر و ارائه آن به وزیر محترم در سفر رسمی ایشان به جهرم در مهرماه اخیر، ایشان خطاب به رئیس دانشگاه بیان کردند: از طرح های دانشگاه جهرم در حد مقدور حمایت خواهیم کرد.پیرو سخنان مقام محترم وزارت برای پیگیری مسایل، ریاست دانشگاه جهرم نیز این درخواست ها را به صورت حضوری ومکتوب از دفتر وزارت پیگیری کردند و مقرر شد مطالبات دانشگاه جهرم با حضورآقای مهندس منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور بررسی شود.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه جهرم جهرم دکتر رئیس وزیر محترم