به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه جهرم، جلسه هماهنگی کمیته علمی همایش بین المللی واکاوی اندیشه های علامه مجاهد سید عبدالحسین نجفی لاری (ره) در محل سالن جلسات ستاد نمازجمعه جهرم با حضور حاج اقا دکتر مدبر امام جمعه محترم جهرم و  دکتر محمد عباس زاده جهرمی ریاست دانشگاه جهرم به همراه تعدادی از اساتیدحوزه و دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه درباره منابع علمی  مقالات و نحوه ی دسترسی پژوهشگران به این منابع بحث و بررسی شد .همچنین در راستای همین موضوع، از طرف حاضرین در جلسه پیشنهاداتی ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. برخی از پیشنهادات بدین شرح است:

*تهیه آثار آیت الله سید عبدالحسین نجفی لاری و تبدیل آنها به pdf   جهت استفاده پژوهشگران  ونمایه در سایت همایش به آدرس: «https://hamaayesh-seyyed.jahromu.ac.ir»

*چاپ و ترجمه آثار آیت الله سید عبدالحسین نجفی لاری در کنار دریافت مقالات

*پیگیری پخش مستقیم برنامه  اصلی همایش که در خردادماه 1403 برگزار خواهد شد، از شبکه استانی و شبکه قرآن سیما