ایجاد پیاده رو سلامت در دانشگاه جهرم

۱۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۴ کد : ۲۱۲ اخبار
ایجاد پیاده رو سلامت در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل: اولین جلسه شورای ورزش دانشگاه جهرم با حضور دکتر کامبیز مینایی و دیگر اعضا برگزار گردید.

سرپرست دانشگاه جهرم با اشاره به نقش و اهمیت ورزش به ویژه در حوزه دانشجویی، ورزش را یکی از عوامل مهم نشاط و پویایی در بین دانشجویان خواند و ابراز امیدواری کردند که با تجهیز این مجموعه ورزشی، ما می توانیم بستر موفقیت دانشجویان دانشگاه جهرم را در مسابقات و المپیادهای ورزشی دانشجویی بیش از پیش فراهم کنیم.

در ادامه این نشست دکتر علی اکبر باقریان، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم با اشاره به تلاش های صورت گرفته توسط کلیه مجموعه همکاران، در خصوص تجهیز و راه اندازی این سالن ورزشی، از آغاز به کار عملیات اجرایی طرح پیاده رو سلامت در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: این طرح در جهت افزایش روحیه نشاط بین کارکنان دانشگاه و نیز فراهم سازی بستر لازم در مسیر ورزش همگانی اجرایی خواهد شد.

در پایان این جلسه مقرر گردید، با توجه به تجهیز سالن ورزشی و شروع بهره برداری از آن، کلاس های فوق برنامه ورزشی در مجموعه ورزشی شهید غلامرضا نادریان برگزار و ساعات آزاد سالن واگذار خواهد شد.