نشست روئسای دانشگاه ها با حضور معاون اول رئیس جمهور

اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه‌ها و پارک های علم و فناوری کشور برگزار گردید.
نشست روئسای دانشگاه ها با حضور معاون اول رئیس جمهور

اجلاسیه سراسری روسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه‌ها و پارک های علم و فناوری کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم، این اجلاس با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مسئولان ارشد وزارت علوم و روسای دانشگاه‌های سراسر کشور در محل دانشگاه علم و صنعت ایران برگزاری شد.

دکتر کامبیز مینایی سرپرست دانشگاه جهرم در گفتگو با واحد روابط عمومی دانشگاه جهرم شرکت در این اجلاسیه را جهت سامان بخشیدن به دانشگاه بسیار مثبت ارزیابی کرد.