سومين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه ها

سومين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه ها در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد.
سومين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه ها
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: سومين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور با حضور معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان، مديركل دفتر مركزي مشاوره وزارت علوم تحقيقات و فناوري، معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت‌هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد.
دكتر طاهري معاون فرهنگي، اجتماعي و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد در مراسم افتتاحيه اين همايش ضمن خيرمقدم به مسئولين كانون‌هاي هميار سلامت دانشگاه‌هاي سراسر كشور اظهار كرد: تشكيل كانون‌هاي سلامت روان در دانشگاه‌ها نشان عزم مصمم مسئولين وزارت علوم در بحث سلامت و نشاط دانشجويي است. وي اهميت اين كانون‌ها را از دو جهت يكي جنبه سلامت كه وظيفه اصلي آن است و ديگر مشاركت دانشجويان و استفاده از توانمندي آنان همراه با توانمندسازي آنان ذكر كرد.
دكتر صادقي مديركل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دبير علمي اين همايش نيز به روند روبه افزايش كانون‌هاي همياران سلامت روان در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي كشور و افزايش تعداد همياران به 14092 در كل كشور اشاره داشتند و افزودند: كه با توجه به‌ضرورت پرداختن به بحث آسيب‌هاي رواني اجتماعي در دانشجويان، همياران نيرويي تأثيرگذار براي كاهش اين آسيب‌ها مي‌توانند باشند.
كارگاه‌هاي تخصصي و نشست‌هاي علمي از قبيل ميزگرد تخصصي همياران سلامت روان، فرصت‌ها، چالش‌ها و راهكارها همچنين بحث و تبادل‌نظر اعضاي شوراي مركزي كانون همياران سلامت جهت ارتقاء دانش و تبادل تجربيات ميان كانون‌ها از جمله برنامه هاي اين همايش بود.
شايان ذكر است؛ ابراهيم حبيبي و محمد امين رخشنده رو از اعضاي كانون همياران دانشگاه جهرم نيز در اين همايش شركت داشتند.