بازديد آيت الله دكتر دژكام از دبيرخانه كنگره بزرگداشت علامه خفري (ره) در دانشگاه جهرم

۱۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۷ کد : ۱۹ اخبار
آيت الله دكتر دژكام از دبيرخانه كنگره بزرگداشت علامه محمد خفري (ره) از حكما و دانشمندان دوره ي صفويه در دانشگاه جهرم بازديد نمودند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جهرم: آيت الله دكتر دژكام از دبيرخانه كنگره بزرگداشت علامه محمد خفري (ره) از حكما و دانشمندان دوره ي صفويه كه به مدد الهي قرار است در سال آينده توسط دانشگاه جهرم برگزار شود، بازديد نمودند.

اين بازديد كه پس از اقامه نماز جماعت به امامت آيت الله دكتر دژكام امام جمعه محترم جهرم در دانشگاه جهرم صورت گرفت، دبير علمي كنگره حجت الاسلام و المسلمين دكتر عباس زاده گزارشي از روند اقدامات انجام شده پيرامون تشكيل دبيرخانه و رايزني هاي صورت گرفته ارائه دادند و در ادامه آيت الله دژكام نيز رهنمود هاي لازم را بيان كردند.

شايان ذكر است؛ علامه محمد بن احمد خفري ملقب به شمس الدين از حكيمان، منجمين، رياضي‌دانان و دانشمندان قرن دهم هجري بوده كه در عهد سلطنت شاه اسماعيل صفوي مي‌زيسته است. وي ابتدا در شيراز و سپس در كاشان اقامت داشته و از شاگردان بزرگ صدر الحكماء سيد صدر الدين محمد دشتكي شيرازي بوده است.