با صدور حکمی سید مرتضی موسوی نژاد به عنوان سرپرست اداره اعتبارات، تعهدات، دریافت و پرداخت منصوب گردید

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی رئیس دانشگاه جهرم، سید مرتضی موسوی نژاد به عنوان سرپرست اداره اعتبارات، تعهدات، دریافت و پرداخت منصوب گردید. متن حکم صاده بدین شرح است:

جناب آقای سید مرتضی موسوی نژاد
کارشناس مسئول محترم امور مالی
با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه های ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ از تاریخ 1401/10/13 با حفظ سمت به عنوان سرپرست اداره اعتبارات، تعهدات، دریافت و پرداخت منصوب می شوید.
امید است با لطف الهی در انجام وظایف محوله بر پایه قوانین و مقررات موفق باشید.
انتظار می رود با مشارکت دیگر کارکنان حوزه مالی در انجام بهینه وظایف محوله ذیل همت گمارید:
1-    پرداخت حقوق و مزایای کلیه کارکنان و سایر هزینه های دانشگاه در حدود اعتبارات مصوب تخصیص یافته
2-    ثبت اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سامانه های مربوط به ثبت حقوق و مزایا
3-    صدور به موقع در خواست وجه و پیگیری در وصول آنها و صدور حوالجات مربوطه
4-    صدور کلیه چک های مربوطه به اسناد صادره جهت پرداخت
5-    ارائه گزارشات مربوط به حقوق و مزایا به تفکیک نوع استخدام به مراجع ذی ربط
6-    انجام کلیه امورات مربوطه به بیمه های تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و صندوق بازنشستگی کارکنان
7-    نگهداری حساب کسورات قانونی و اقساط وام کارکنان و انتقال به موقع آنها به حساب سازمانهای ذی ربط
8-    حفظ و حراست از دسته چک ها و اوراق بهادار مانند ضمانت نامه های بانکی، سفته و....
9-    صدور گواهی کسر از حقوق و نامه ضمانت وام کارکنان
10-  انجام سایر وظایف و امور محوله بر طبق مقررات و دستورالعمل¬های صادره مقام مافوق