بازديد نماينده ولي فقيه در استان فارس از دانشگاه جهرم

بازديد نماينده ولي فقيه در استان فارس از دانشگاه جهرم
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه جهرم: آيت الله دژكام نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز از دانشگاه جهرم بازديد كردند.
ايشان ضمن ابراز خرسندي از اقدامات صورت گرفته در خصوص مسجد دانشگاه، سالن ورزشي، سردرب، سلف سرويس و ديگر پروژه هاي دانشگاه ابراز اميدواري كردند كه دانشگاه جهرم به ياري خداوند متعال مسير پيشرفت و آباداني را با سرعتي بيشتر از گذشته طي خواهد كرد.
در ابتداي بازديد دكتر مسعود نادريان به ارائه گزارشي از روند پيشرفت هاي دانشگاه در خصوص پروژه هاي عمراني پرداخت و افزودند: با تلاش ها و پيگيريهاي صورت گرفته ان شاءالله به زودي شاهد بهره برداري از مسجد و سردرب دانشگاه خواهيم بود.