اطلاعیه ثبت نام نو دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۱

اطلاعیه ثبت نام نو دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۱

اطلاعیه ثبت نام نو دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته سال 1401

ضمن تبریک جهت پذیرش شما در دانشگاه جهرم، به استحضار میرساند ثبت نام از پذیرفته شدگان صرفاً طبق جدول زمان بندی ذیل و به دو صورت الکترونیکی و حضوری انجام خواهد شد (ثبت نام به هر دو شکل الزامی است). خواهشمند است از مراجعه در روزهایی غیر از تاریخ مشخص شده جهت ثبت نام حضوری، به مدیریت آموزشی دانشگاه خودداری نمایید.

مراحل ثبت نام

تاریخ ثبت نام

آدرس

ثبت نام الکترونیکی

جمعه 1401/07/08 الی یکشنبه 1401/07/10

لینک ثبت نام

ثبت نام حضوری

دوشنبه 1401/07/11

فارس، جهرم، بلوار استاد مطهری، میدان خلیج فارس، بلوار خلیج فارس (کمربندی لار)، دانشگاه جهرم

ساعت ۱۳-۸ صبح و 15:30-۱۴ بعداز ظهر

مراحل ثبت نام الکترونیکی:
1- تهیه اسکن از تمامی مدارک ذیل
2-  ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی به آدرس:  http://sess.jahromu.ac.ir/sess/script/SpcLogin.aspx
3- درج شماره داوطلبی، شماره شناسنامه و کد ملی و تأیید آن
4-  دریافت شناسه کاربری و رمز عبور و مشاهده لینک ورود به سیستم اتوماسیون آموزشی در پایین همان صفحه (حتما شناسه کاربری و رمز عبور خود را یادداشت نمایید)

5-  ورود به سامانه آموزشی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاه جهرم به آدرس  https://sess.jahromu.ac.ir/Sess/17128734217   و درج شناسه کاربری و رمز عبور
6- مشاهده دستور العمل ثبت نام و مطالعه دقیق آن
7-  تکمیل اطلاعات پایه به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها. بدیهی است که تکمیل هریک از فرم ها الزامی بوده و در صورت عدم تکمیل آن امکان ورود به فرم های بعدی وجود ندارد.
8- بارگذاری اسکن فایل های ذیل در مرحله ارسال مدارک
9-  تایید نهایی و ارسال برای کارشناس رشته

تذکر مهم: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سامانه آموزشی انجام می پذیرد. عدم تکمیل فرم ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهایی و مشکلات آتی می گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

مدارک لازم جهت انجام ثبت نام الکترونیکی: (ثبت همه مدارک زیر الزامی است)

1. عکس پرسنلی(عکس ۴×۳ با رزولوشن dpi۳۰۰ و فرمت jpg )
  2.  برگه ابطال معافیت تحصیلی جهت دانشجویان پسر
  3. گواهی نامه پایان تحصیلات دوره کاردانی
  4. صفحه اول شناسنامه
  5. صفحه دوم شناسنامه
  6. صفحه سوم شناسنامه
  7. کارت ملی
  8. ریز نمرات دوره کاردانی
  9. مدارک مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثار گران (درصورت استفاده از این سهمیه)
  10.  حکم مرخصی سالانه و یا گواهی موافقت با ادامه تحصیل جهت شاغلین
  11. فرم تعهد نامه نظام وظیفه (قابل دریافت از طریق لینک ثبت نام)

توجه : حجم هریک از فایلهای بالا از KB ۳۰۰ نباید بیشتر باشد. تمام مدارک عکس دار و دارای مهر آموزشگاه محل تحصیل باشد.

توضیحات ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی که در جدول بالای این اطلاعیه مشخص شده است ، با دردست داشتن اصل و کپی مدارک فوق (مدارک ذکر شده در قسمت ثبت نام الکترونیکی) شخصا به دانشگاه مراجعه نمایید. شایان ذکراست انتخاب واحد نیمسال اول 1401 منوط به ثبت نام حضوری و تایید نهایی تکمیل پرونده می باشد لذا تاکید می شود در تاریخ اعلام شده حتما" حضور داشته باشید.

توجه: عدم مراجعه پذیرفته شدگان در تاریخ تعیین شده برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

امیرحسین ۰۸ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۸
سلام وارد سایت میشم نمیتونم ثبت نام کنم میگه موجودیت قابل قبول نیست لطفا راهنمایی کنی