با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه جهرم، سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه جهرم منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم، دکتر حسین رنگانی به عنوان سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه جهرم منصوب گردید. متن حکم صادره از سوی سرپرست دانشگاه بدین شرح است:

جناب آقای دکتر حسین رنگانی جهرمی
هیأت علمی محترم گروه فیزیک
با سلام واحترام ؛
با استعانت از خدای متعال و ائمه اطهار علیهم السلام؛ با توجه به تجربه ها و شایستگی های جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب می شوید. امید است بارعایت موارد زیر، ضمن برنامه ریزی مناسب؛ نظارت دقیق بر امور محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با بهره گیری از خرد جمعی و جلب مشارکت حداکثری همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید:
1-    نصب العین قراردادن سند دانشگاه اسلامی و برنامه تحول وزارت عتف و دانشگاه؛
2-    انجام نظارت دقیق، رعایت عدالت در سنجش کیفیت و کمیت امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه؛
3-    تدبیر لازم در جهت برگزاری دوره های دانش افزایی حسب نیاز اعضای محترم هیات علمی؛
4-    بررسی میزان کارایی برنامه ها و مقررات مورد عمل در دانشگاه؛
5-    برنامه ریزی و هماهنگی برنامه کارگاه های آموزشی اعضای هیات علمی دانشگاه؛
6-    ارزیابی عملکرد واحدها؛
7-    برگزاری طرح های نظارتی مورد نیاز؛
8-    پیگیری بازدیدهای هیات نظارت و ارزیابی استان فارس؛
9-    بررسی و ارزیابی پرونده های ارتقاء و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی

از خداوند بزرگ سربلندی جنابعالی را در انجام این مسئولیت خطیر آرزومندم .