انتصاب دبيران كميته حجاب و عفاف و شوراي امر به معروف و نهي از منكر

دبيران كميته حجاب و عفاف و شوراي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه جهرم معرفي شدند.
انتصاب دبيران كميته حجاب و عفاف و شوراي امر به معروف و نهي از منكر
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جهرم: طي احكام جداگانه اي دكتر مسعود نادريان رئيس دانشگاه جهرم، سميه شبيري به عنوان دبير كميته حجاب و عفاف و خديجه سادات صحرائيان را به عنوان دبير شوراي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه جهرم منصوب شدند.

متن احكام صادره بدين شرح مي باشد؛

سركار خانم سميه شبيري

با سلام

نظر به سوابق و توانايي ها و مسئوليت هاي جنابعالي در كميته انضباطي دانشگاه، طبق اين حكم به عنوان دبير كميته حجاب و عفاف به مدت يك سال منصوب مي گرديد. اميد است با استعانت از خداوند متعال در پيگيري و انجام مسئوليت محوله و اين وظيفه ديني سربلند و در راستاي اهداف سعادت بخش اسلام عزيز رهنمون باشيد.
بديهي است كليه واحد ها موظف به همكاري با كميته حجاب و عفاف دانشگاه مي باشند.

سركار خانم خديجه سادات صحرائيان

با سلام

نظر به سوابق و توانايي ها و مسئوليت هاي جنابعالي در كميته انضباطي دانشگاه، طبق اين حكم به عنوان دبير شوراي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه جهرم به مدت يك سال منصوب مي گرديد. اميد است با استعانت از خداوند متعال در پيگيري و انجام مسئوليت محوله و اين وظيفه ديني سربلند و در راستاي اهداف سعادت بخش اسلام عزيز رهنمون باشيد.
بديهي است كليه واحد ها موظف به همكاري با كميته امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه مي باشند.