قابل توجه دانشجویان پسر متقاضی خوابگاه

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۷ کد : ۱۶۹۹ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان پسر متقاضی خوابگاه

(نیم سال اول تحصیلی 1402-1401 )

به اطلاع می رساند، دانشجویان پسر، متقاضی سکونت در خوابگاه  دولتی  می توانند با توجه به شرایط و در زمان مشخص شده نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند.
1- خوابگاه دولتی شهیدان  پرنیان واقع در محوطه دانشگاه (ساختمان اداری سابق)ویژه پسران می باشد.
**دانشجویان جدید الورود طبق برنامه اعلامی دانشگاه و صرفا بصورت حضوری می توانند نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند.**
2-دانشجویان محترم در ابتدا باید در سامانه پورتال دانشجویی به آدرس bp.swf.ir مشخصات اولیه را ثبت نمایند.(اطلاعیه نحوه ثبت نام در پورتال از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی شده است) در صورت مشکل در ورود به سامانه با اداره رفاه دانشجویی داخلی 178 تماس حاصل فرمایید.
4-با توجه به پرداخت هزینه خوابگاه دولتی از طریق پورتال دانشجویی ، ثبت نام کلیه دانشجوها درسامانه مذکور الزامی می باشد.
5-به دانشجویان بدهکار خوابگاه که تاکنون جهت تسویه بدهی خود اقدامی انجام نداده اند خوابگاه تعلق نمی گیرد.
6-با توجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه ها در اسرع وقت نسبت به  نام نویسی اقدام فرمایید.
7-امور دانشجویی و مدیریت خوابگاه ها نسبت به دانشجویانی که اقدام به ثبت نام خوابگاه نکرده اند هیچگونه مسئولیتی ندارد .
8-ملحفه ، بالشت ، تشک و پتو به عهده دانشجو می باشد.
9-تکمیل فرم تعهد نامه اموال دانشجو و تحویل به سرپرست خوابگاه (برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.)
10-تکمیل فرم تحویل اتاق و تحویل به سرپرست خوابگاه (برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید)