کسب مدال برنز دانشجوی دانشگاه جهرم در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۵:۱۱ کد : ۱۶۷۶ اخبار
کسب مدال برنز دانشجوی دانشگاه جهرم در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ دانشجوی دانشگاه جهرم به اردوی تیم ملی دو و میدانی دانشجویان راه یافت.

«علی‌رضا تیوای» دانشجوی علوم ورزشی دانشگاه جهرم در المپیاد دانشجویان سراسر کشور در تبریز و انتخابی تیم ملی دو و میدانی دانشجویان جهت المپیاد جهانی دانشجویان (یونیورسیاد)، با کسب رتبه برتر در رشته ۶۰ متر، به اردوی تیم ملی دانشجویان راه یافت. مربی‌گری وی در این مسابقات بر عهده سجاد رزمجو بوده است.

همچنین «فردین قادرپور» دانشجوی دانشگاه جهرم، در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور که به میزبانی تبریز برگزار شد، به مدال برنز مسابقات کاراته ( وزن ۶۷- بخش کومیته) دست پیدا کرد.
پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی  دانشگاه تبریز در حال برگزاری است و این المپیاد در رشته های کاراته، والیبال، بسکتبال، دو و میدانی،بدمینتون ، فوتسال، کشتی، تکواندو برگزار گردید.