دیدار سرپرست دانشگاه جهرم با سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۶۷۳ اخبار
دیدار سرپرست دانشگاه جهرم با سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم با مهندس سعید کشاورز سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان جهرم دیدار کرد.
در این دیدار دکتر عباس زاده جهرمی ضمن تبریک اعیاد ماه ذی الحجه و همچنین تبریک انتصاب ایشان، به سابقه همکاری های مشترک دانشگاه جهرم با اداره راهداری اشاره داشتند و افزودند: تعامل و همکاری های مشترک بین طرفین می تواند در نهایت به رشد و تعالی شهرستان منجر شود.
سرپرست دانشگاه جهرم با اشاره به قرار گرفتن موقعیت دانشگاه جهرم خواستار تعامل هر چه بیشتر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای با دانشگاه جهرم شد.
پس از آن مهندس سعید کشاورز سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان جهرم با اشاره به ظرفیت ها و امکانات موجود در این اداره، از تعامل هر چه بیشتر با دانشگاه خبر داد.