برگزاری جشن عید سعید غدیر خم در دانشگاه جهرم

برگزاری جشن عید سعید غدیر خم در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم، جشن عید سعید غدیر خم برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور خانواده های کارکنان دانشگاه نیز همراه بود، حجت الاسلام والمسلمین شهریاری پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به شرح و تفسیر آیه سوم از سوره مبارکه مائده «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا» پرداخت و در ادامه افزودند: علت‌ اهمیت‌ عیدغدیر، مسأله‌ی‌ ولایت‌ است‌ و وقتی‌ برای‌ یک‌ ملت‌، قضیه‌ی‌ ولایت‌ و حکومت‌ حل‌ شود، آن‌ هم‌ به‌ شکلی‌ که‌ در غدیرخم‌ حل‌ شد، حقیقتا آن‌ روز برای‌ ملت‌، عید است‌. چون‌ اگر ما بگوییم‌ که‌ مهمترین‌ و حساسترین‌ مسأله‌ی‌ هر ملتی‌، همین‌ مسأله‌ی‌ حکومت‌، ولایت‌، مدیریت‌ و حاکمیت‌ والای‌ بر آن‌ جامعه‌ است‌، این‌ تعیین‌کننده‌ترین‌ مسأله‌ برای‌ آن‌ ملت‌ است‌.
شایان ذکر است؛ اجرای سرود، مولودی خوانی، برگزاری مسابقه و اهداء جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.