برگزاری نشست هم اندیشی اساتید بسیجی شهرستان جهرم

برگزاری نشست هم اندیشی اساتید بسیجی شهرستان جهرم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ همزمان با سالروز شهادت شهید چمران و روز بسیج اساتید، نشست هم اندیشی اساتید بسیجی شهرستان جهرم با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر امام جمعه جهرم، دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه، معاون سیاسی امنیتی فرماندار، رؤسای دانشگاه‌ها و استادان بسیجی در فرمانداری شهرستان جهرم برگزار گردید.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عباس زاده جهرمی سرپرست دانشگاه جهرم با اشاره به برخی از ابعاد شخصیتی شهید چمران وی را انسانی مؤمن، ولایی، بصیر، دانشمند و دارای روحیه ای لطیف و بی اعتنا به دنیا و مقامات آن توصیف کردند.
سرپرست دانشگاه جهرم در پاسخ به اینکه شهید چمران که بود و اگر او امروز حضور داشت چه می کرد، به بخشی از وصیت نامه شهید چمران اشاره کرد و افزود: عشق، فقر و تنهایی سه خصوصیت شهید چمران است که وی در وصیت نامه خود بدان اشاره داشته است.
شایان ذکر است؛ دراین جلسه، چند تن از اساتید دانشگاه دیدگاه‌های خود را در این خصوص بیان کردند.