با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه؛ سرپرست دفتر برنامه، بودجه، تشکیلات و تحول اداری منصوب گردید.

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۵۹۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ با صدور حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین محمد عباس زاده سرپرست دانشگاه جهرم، محمد میمنه جهرمی به عنوان «سرپرست دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات و تحول اداری» منصوب گردید. متن حکم انتصاب بدین شرح است:

جناب آقای محمد میمنه جهرمی
با سلام و احترام ؛
با عنایت به توانمندی و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات و تحول اداری» منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خدای متعال و بهره گیری از شیوه های نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه کارکنان در ساماندهی امور و انجام بهینه وظایف محوله موفق و مؤیّد باشید. ضروری است با در نظر گرفتن آیین نامه ها و مقررات موجود به ویژه در زمینه های زیر برنامه های خود را اجرا کنید:
1-    نصب العین قرار دادن تقوای الهی در حوزه فعالیت خود؛
2-    تعامل سازنده با معاون محترم اداری مالی؛
3-    رسیدگی به بودجه تفصیلی دانشگاه و به روزرسانی آن؛
4-    نظارت بر مصرف صحیح اعتبارات؛
5-    برنامه¬ریزی در جهت تدوین بودجه های سالیانه و تقویت تعاملات سازنده با سازمان برنامه و بودجه؛
6-    همکاری با مدیران و رؤسای واحدها در امر تهیه و تنظیم بودجه؛
7-    انجام کلیه امور مربوط به تهیه و تدوین بودجه دانشگاه؛
8-    پشتیبانی، هدایت و نظارت بر فعالیت های بهره وری و سامان بخشی به تحوّل رو به رشد اداری.