راه مقابله با آسیب اجتماعی آموزش از طریق کسب مهارت های اجتماعی

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۵۵ اخبار
رئیس گروه فرهنگی: بهترین راه مقابله با آسیب اجتماعی در محیط های دانشجویی آموزش از طریق کسب مهارت های اجتماعی است.
راه مقابله با آسیب اجتماعی آموزش از طریق کسب مهارت های اجتماعی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم: برنامه جنگ شادی به همت کانون تئاتر دانشگاه جهرم و با استقبال کم نظیر دانشجویان برگزار گردید. در این مراسم که جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه نیز حضور داشتند دانشجویان در قالب چند کار نمایشی طنز برخی از معضلات و آسیب های اجتماعی و ترغیب به ترک آنها را به نمایش گذاشتند.
در ادامه این مراسم مژده شادمند رئیس گروه فرهنگی دانشگاه ضمن ستایش این برنامه باشکوه، یکی از بهترین راه کارهای مقابله با آسیب اجتماعی در محیط های دانشجویی را آگاهی دادن و آموزش از طریق کسب مهارت های اجتماعی دانستند و ابراز امیدواری کردند که تداوم چنین برنامه هایی باعث کاهش تمامی آسیب ها گردد. دکتر پهلوان پور از اساتید دانشگاه نیز بهترین راه مقابله با آسیب های اجتماعی در محیط های دانشجویی را استفاده از دستورات دینی و بیان مشکلات در قالب طنز دانستند.

اهدای لوح تقدیر به عوامل برگزاری این برنامه و تقدیر ازسید نوید اخلاقی کارشناس کانون های فرهنگی و هنری از دیگر برنامه های این مراسم بود.