برگزاری آیین سالگرد ورود نمادین حضرت امام خمینی"ره" به ایران

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۸ کد : ۱۴۸۳ اخبار
برگزاری آیین سالگرد ورود نمادین حضرت امام خمینی"ره" به ایران

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جهرم؛ آیین گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن عزیز اسلامی، همزمان با سراسر کشور در دانشگاه جهرم برگزار شد.
در این آیین که با حضور اسداله فردوسی، از مبارزان انقلاب اسلامی در جهرم برگزار شد، وی بر  شناخت دستاوردهای انقلاب و لزوم شناسایی کلیدواژه‌ی جهاد تبیین در سخنان رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.
ایشان با بیان اینکه انقلاب اسلامی را باید سرآغاز تحولات بزرگ و بنیادین در ایران، منطقه، جهان اسلام و جهان غیراسلام دانست، تصریح کرد:  دشمنان تلاش می‌کنند تا از طریق قدرت رسانه‌ای خود، جلوی درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی از سوی جوانان ایرانی را گرفته و با نوع واقعیت‌پنداری برای آنان، در پشتوانه‌های مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خلل وارد سازند.
وی تصریح کرد: چهره‌هایی چون حاج قاسم سلیمانی بیانگر تأثیرگذاری انقلاب در عرصه‌های بین‌المللی هستند.
شایان ذکر است؛ در پایان این مراسم، آیین گلباران مقبره شهید گمنام دانشگاه جهرم برگزار شد.