پهن کردن سفره هفت سین در دانشگاه جهرم

تهیه سفره هفت سین با هدف تکریم و احیای آئین ها و سنت های ایرانی اسلامی در بین دانشجویان در پردیس دانشگاه جهرم انجام شد.
پهن کردن سفره هفت سین در دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: در آستانه فرا رسیدن سال نو، سفره هفت سین با هدف تکریم و احیای آئین ها و سنت های ایرانی اسلامی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین دانشجویان، به همت امورفرهنگی دانشگاه جهرم و با همکاری کانون چترسبز، کانون تئاتر، کانون هلال احمر و انجمن علمی ریاضی در پردیس دانشگاه جهرم انجام شد.
دکترنادریان رئیس این دانشگاه باحضور در کنارسفره هفت سین که در استقبال از سال نو و ضمن تقدیر از امورفرهنگی دانشگاه جهرم گفت : در سالی که در روزهای پایانی آن به سر می بریم در همه بخش ها و حوزه ها به فضل الهی و همت اساتید وکارکنان و دانشجویان شاهد توسعه همه جانبه در دانشگاه جهرم بودیم و در حوزه ی فرهنگی برنامه هایی ترتیب داده شد که هم از نظر کمی و هم کیفی قابل تقدیر است.

دکترنادریان همچنین با تشریح برنامه همایش بزرگ فرهیختگان جهرمی که قرار است در نوروز 97 در دانشگاه جهرم برگزار گردد؛ تاکید کرد: امیدوارم که این گردهمایی موجبات توسعه و پیشرفت شهرستان جهرم را با تضارب آرا، فراهم آورد.