باشگاه دارت دانشگاه جهرم افتتاح شد.

باشگاه دارت دانشگاه جهرم افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ به همت اداره تربیت بدنی و همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باشگاه دارت دانشگاه جهرم افتتاح گردید.
در این مراسم دکتر عسکر غنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جهرم ضمن تسلیت به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، شهید سلیمانی را اسوه مقاومت و ایثار خواند و افزود: امروز شهید سلیمانی در منطقه نماد امید، رشادت و رمز استقامت و پیروزی است.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش های اداره تربیت بدنی دانشگاه جهرم برای راه اندازی باشگاه دارت خاطر نشان کردند: تلاش همکاران من در حوزه تربیت بدنی دانشگاه همواره بر این بوده که با ایجاد امکانات بتوانند در گسترش ورزش های همگانی و ایجاد نشاط و پویایی در بین دانشجویان، کارمندان و استادان، گام بردارند.
شایان ذکر است، پیاده روی، حضور در جوار مقبره شهید گمنام و تجدید بیعت با آرمان های شهدای گرانقدر از دیگر برنامه های این مراسم بود و در پایان به قید قرعه جوایزی به شرکت کنندگان در مراسم اهدا گردید.