ارسال فرم اطلاعات شخصی، ایثارگری و تحصیلی، ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۰ کد : ۱۳۲۴ اطلاعیه ها
ارسال فرم اطلاعات شخصی، ایثارگری و تحصیلی، ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم ورودی جدید سال 1400 دانشگاه جهرم

با عرض تبریک پذیرفته شدن شما عزیزان در دانشگاه جهرم و آزوی توفیق الهی در همه مراحل آموزش وپژوهش های علمی، به استحضار می رساند دانشجویان محترمی که دارای شرایط ایثارگری هستند حتما برای تکمیل فرایند مراحل آموزشی خود، فرم بارگزاری شده در سامانه دانشگاه را تکمیل نموده و آن را از طریق شماره زیر به دفتر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه واتساپ نمایند. از آن جایی که ثبت مشخصات برای تکمیل پروندة تحصیلی لازم است بنابراین بر انجام آن، تأکید می گردد.
شماره ارتباط: 09370149794

شرایط ایثارگری:
گروه اول:
جانبازان عزیز ۲۵ ٪ جانبازی و بالاتر
 آزادگان سرافراز
 فرزندان و همسران محترم شهید، جاویدالاثر، آزاده، جانباز ۲۵ ٪ و بالاتر
جانبازان گرامی با حداقل 1۵ ٪جانبازی و ۳ ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه
 رزمندگان محترم با حداقل ۶ ماه سابقه حضور داوطلبانه درجبهه.
گروه دوم:
فرزندان و همسران گرامی جانباز کمتر از 25 % جانبازی، فرزندان و همسران محترم رزمنده با هر مدت رزمندگی

یاداوری: تلفن زیر نیز برای پاسخگویی در ساعات اداری معرفی می¬گردد: 07154372252 داخلی 147

برای دریافت فرم اطلاعات شخصی، ایثارگری و تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر "اینجا" کلیک کنید.