برگزاری جلسه شورای ورزشی دانشگاه جهرم

جلسه شورای ورزشی دانشگاه جهرم با حضور دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم و اعضای شورای ورزش در دانشکده علوم برگزار گردید.
برگزاری جلسه شورای ورزشی دانشگاه جهرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جهرم: جلسه شورای ورزشی دانشگاه جهرم با حضور دکتر نادریان رئیس دانشگاه جهرم و اعضای شورای ورزش برگزار گردید.
در این جلسه، رئیس دانشگاه جهرم بر حمایت و برآورده کردن نیازهای ورزشی دانشگاه در حد توان تاکید نمود و گفت: مشخص کردن یک روز در هفته به عنوان روز بدون خودرو، تصویب برنامه مدون ورزشی برای کارکنان، اعضاء هیات علمی و دانشجویان، تامین بودجه برای ساخت دانشکده تربیت بدنی با 650 متر زیر بنا و شش کلاس آموزشی و پی گیری مرکز استعداد یابی ورزشی، مرکز حرکات اصلاحی ورزشی و مرکز سلامت عمومی از جمله نکاتی می باشد که ان شالله در برنامه شورای ورزش قرار بگیرد.
اعضای شورای ورزش در ادامه جلسه، به نیازها و ملزومات ورزش دانشگاه جهرم اعم از ساخت و نصب تجهیزات سالن ورزشی شهید غلامرضا نادریان جهرمی پرداختند.