اطلاعیه در خصوص فایل های ذخیره شده کلاس ها

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۰۸۰ اطلاعیه ها
اطلاعیه در خصوص فایل های ذخیره شده کلاس ها

با سلام و تبریک سال نو خدمت دانشجویان و اساتید محترم و آرزوی سالی خوب همراه با سلامتی برای همه عزیزان، به اطلاع می رساند لینک دسترسی به کلاسهای ذخیره شده از ابتدای نیم سال دوم تحصیلی 1399-1400 تا تاریخ 2 اردیبهشت 1400 در دسترس خواهد بود و در تاریخ 2 اردیبهشت 1400 کلاس هایی که از ابتدای اسفند ماه 1399 تا 20 فروردین 1400 ذخیره شده است به دلیل کمبود فضای ذخیره سازی حذف می شود.
لذا از دانشجویان و اساتید محترم تقاضا می گردد درصورت نیاز به فایل ضبط شده کلاس مجازی، تا تاریخ 1400/2/2 نسبت به دریافت آن ها اقدام نمایند.
مجدداً یادآور می شود در صورت عدم اقدام تا تاریخ مذکور فایل ضبط شده کلاس های مجازی طبق اطلاعیه فوق در تاریخ ذکر شده حذف خواهند شد.
همچنین دسترسی به لینک کلاسهای ذخیره شده تا 15 فروردین 1400 بدون محدودیت زمانی خواهد بود.

معرفی چند نرم افزار برای فیلم برداری از دسک تاپ به منظور ذخیره کلاس های آنلاین:
Snagit
Camtasia
Bandicam
Ocam Scanner
OBS Studio
FlashBack Express

دانشجویان عزیز می توانند با ورود به صفحه آموزش های مجازی اطلاعات بیشتری را کسب کنند. برای ورود "اینجا" کلیک کنید.