مدارک مورد نیاز متقاضیان فراخوان جذب اعضای هیات علمی

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۰۰۴ اطلاعیه ها
مدارک مورد نیاز متقاضیان فراخوان جذب اعضای هیات علمی

به اطلاع متقاضیان عضویت جذب اعضای هیأت علمی می رساند مدارک مورد نیاز جهت شرکت در کارگروه علمی فراخوان مرکز جذب اعضای هیأت علمی که در روز برگزاری کارگروه می بایست ارائه شود به صورت ذیل است:

سوابق پژوهشی
مقالات منتشر شده در مجلات علمی پژوهشی، ISI، ISC، علمی ترویجی و سایر مجلات دارای مجوز وزارت عتف، ارائه مقالات و خلاصه مقالات در کنگره‌های ملی و بین المللی، تألیف، تصنیف و ترجمه کتاب (انتشارات معتبر خارجی و داخلی و دانشگاهی) در زمینه تخصصی فرد، تدوین کتاب چاپی به عنوان منبع آموزشی، ویرایش علمی کتاب، مجری یا همکاری در پروژه‌های پژوهشی، داوری در مجله معتبر علمی و یا هیأت‌علمی کنگره، اخذ جایزه از جشنواره یا المپیاد معتبر علمی (جشنواره های ملی و دانشگاهی و بین المللی)، و افتخارات علمی مانند دانشجوی نمونه کشوری برخی از مستنداتی است که باید ارائه شود.
همچنین مستندات مربوط به جشنواره‌های ملی، رتبه‌های اول تا سوم آزمون ورودی در رشته و دانش آموخته رتبه اول دوره کارشناسی ارشد و دکتری و رتبه اول، دوم و سوم امتحان تخصصی و فوق تخصصی، کسب مدال المپیاد دانش آموزی و دانشجویی کشوری و جهانی، رتبه های آزمون سراسری، تسلط به زبان رایج در مجامع علمی( عربی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ...دارای مدارک  IELTS – TOFEL- MCHE و سایر مدارک) مهارت فنی / بالینی ویژه در رشته تخصصی، ثبت اختراع داخلی با تأییدیه علمی و ثبت اختراع جهانی، سابقه پسادکتری، فعالیت‌های فناوری نیز باید ارائه شود.

مستندات آموزشی
متقاضیان باید مستندات آموزشی خود شامل سوابق تدریس، ارزیابی آموزشی، تهیه طرح درس و طراحی بسته‌های آموزشی(پوستر آموزشی، راهنمای یادگیری، نرم افزار آموزشی) همچنین توصیه نامه از اساتید خود را ( حداقل دو توصیه نامه) ارائه کنند.

مستندات اجرایی
متقاضیان باید مستندات عضویت در بنیاد ملی نخبگان و دفاتر استعدادهای درخشان، عضویت در هیأت تحریریه را ارائه کنند. همچنین اگر سابقه خدمت تخصصی به‌عنوان عضو هیئت‌علمی، مدارک و گواهی نامه‌های مرتبط با توانمندی‌های نوین الکترونیک و بانک‌های اطلاعاتی، مدارک مرتبط با راه اندازی کارگاه یا فعالیت‌های آموزشی (ایجاد بخش، آزمایشگاه، دانشکده، گروه آموزشی، رشته)، گواهی دوره های شش ماهه تا یکساله خارج از کشور، داشتن مدرک MD برای رشته های علوم پایه و سایر مدارک و گواهی‌های شرکت در کارگاه‌های روش تدریس، روش تحقیق و کارگاههای تخصصی را دارند نیز در روزهای مربوطه ارائه دهند.

مدارک تحصیلی
اصل مدرک و تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و ریز نمرات هر سه مقطع (نمرات پایان نامه ارشد و دکتری)

مدارک سجلی
4 قطعه عکس 3*4
تصویر تمام صفحات شناسنامه، تصویر کارت ملی، تصویر کارت پایان خدمت (برای آقایان) و اصل مدارک

درصورت داشتن هرگونه سؤال با داخلی 170 ( دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی ) تماس بگیرید.