قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاه های شماره ۳(پسران)و شماره ۱۲(پسران)

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۷ کد : ۱۰۰۳ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاه های شماره ۳(پسران)و شماره ۱۲(پسران)

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاه های شماره 3(پسران)و شماره 12(پسران)

ضمن آرزوی سلامتی و شادکامی برای تمام دانشجویان محترم به اطلاع می رساند دانشجویان خوابگاه های فوق که تاکنون با توجه به شرایط کرونایی موفق نشدند نسبت به تخلیه خوابگاه و بردن وسایل شخصی اقدام نمایند با توجه به بهبود شرایط بیماری و تسهیل در رفت و آمد نسبت به انتقال وسایل شخصی خود از تاریخ 99/11/18 الی 99/11/23 اقدام نمایند.
   توجه:
1- پس از  تاریخ 99/11/23 (با توجه به تخلیه ساختمان ) خوابگاه دار و دانشگاه هیچگونه مسئولیتی نسبت به وسایل شخصی دانشجو ندارد.
2- دانشجویانی که تاکنون بدهی خوابگاهی خود را پرداخت نکرده اند نسبت به تسویه بدهی قبل از انتقال وسایل اقدام نمایند.

3- وسایل مربوط به دانشجویان خوابگاه شماره 12 به خوابگاه شماره 1 واقع در نخلستان به آدرس : خیابان نخلستان _جنب نمایندگی سایپا-روبه روی پارک منتقل شده است لطفا جهت دریافت وسایل به ادرس مذکور مراجعه نمایند.

4-    شماره تماس جهت هماهنگی با خوابگاه جهت انتقال وسایل
*خوابگاه شماره 3      09173917336