کسب رتبه اول اشتغال فارغ التحصیلان رشته های دانشکده کشاورزی

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۲۵۴ اخبار دانشکده
کسب رتبه اول اشتغال فارغ التحصیلان رشته های دانشکده کشاورزی

فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی دانشگاه جهرم بیشترین سهم را در اشتغال مرتبط با رشته تخصصی خود داشتند. طبق آمار ارائه شده توسط دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشکده کشاورزی دانشگاه جهرم با کسب ضریب اشتغال 86 درصد از فارغ التحصیلان، بهترین رتبه را در بین دانشکده های این دانشگاه کسب نمود. حضور اساتید جوان و مستعد، شرایط اقلیمی منطقه (باغات و زمین های زراعی فراوان و مرغوب) و همچنین وجود صنایع تبدیلی متعدد در استان فارس باعث استقبال روز افزون دانشجویان از رشته های مهندسی کشاورزی گردیده است. با توجه به آمار ارائه شده، بیش از 86 درصد از فارغ التحصیلان رشته های مهندسی کشاورزی دانشگاه جهرم پس از پایان تحصیل، موفق به استخدام و اشتغال در حوزه های مختلف کشاورزی و صنایع تبدیلی شده اند که نشان دهنده توانایی این عزیزان در کسب مهارت در دوران تحصیل می باشد. دانشکده کشاورزی هم اکنون در 5 رشته در مقطع کارشناسی (علوم و مهندسی آب، علوم و مهندسی صنایع غذایی، علوم و مهندسی باغبانی، مهندسی بیوسیستم و مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی) و 4 رشته در مقطع کارشناسی ارشد (آبیاری و زهکشی، فناوری مواد غذایی، درختان میوه و بیوتکنولوژی کشاورزی) و با حضور 25 عضو هیات علمی تمام وقت از طریق آزمون سراسری و همچنین سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد.

کلید واژه ها: کشاورزی کشاورزی دانشگاه کشاورزی دانشگاه جهرم مهندسی علوم مهندسی رشته دانشگاه دانشگاه جهرم علوم فارغ