پذیرش دانشجو در دانشگاه جهرم

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷ کد : ۶۷۹ اخبار اطلاعیه ها
پذیرش دانشجو در دانشگاه جهرم

دانشگاه جهرم در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 از طریق کنکور سراسری در رشته های زیر دانشجو می پذیرد. آن دسته از دانش آموزانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند می توانند با توجه به کد رشته های مندرج در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به انتخاب رشته مورد علاقه خود در دانشگاه جهرم اقدام نمایند.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی

زبان و ادبیات فارسی

مترجمی زبان انگلیسی

زبان شناسی همگانی

علوم ورزشی

حسابداری

فلسفه

دانشکده کشاورزی

مهندسی و علوم صنایع غذایی

مهندسی آب

مهندسی بیوسیستم

دانشکده فنی و مهندسی

مهندسی برق

مهندسی مکانیک

مهندسی کامپیوتر

همچنین دانش آموزان می توانند بدون شرکت در کنکور آزمون سراسری و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org تا تاریخ 99/06/31 اقدام به انتخاب رشته های زیر نمایند. دانشگاه جهرم برای دانش آموزان ممتازی که اقدام به انتخاب یکی از رشته های بدون آزمون زیر نمایند و موفق به قبولی شوند تسهیلات ویژه در نظر خواهد گرفت.

دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته برای پذیرش دانشجویان بدون آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

دانشکده علوم پایه

ریاضیات و کاربردها